- comics
- computer science
- current affairs
-
dictionaries / grammars / foreign languages
-
dictionaries
- croatian dictionaries
- czech dictionaries
- dictionary of art
- english dictionaries
- french dictionaries
- german dictionaries
- greek dictionaries
- italian dictionaries
- latin dictionaries
- polish dictionaries
- portuguese dictionaries
- romanian dictionaries
- russian dictionaries
- spanish dictionaries
- slovak dictionaries
- slovenian dictionaries
- foreign languages
- grammar
-
dictionaries
- economics
- gifts
- encyclopedia / handbooks
- erotica / sex
- history
- hobbies
- humour
- literature
- magazines
- maritime affairs
- multimedia publications
- natural science
- other editions
- politics
- popular science
-
reading
- 1st grade of elementary school
- 2nd grade of elementary school
- 3rd grade of elementary school
- 4th grade of elementary school
- 5th grade of elementary school
- 6th grade of elementary school
- 7th grade of elementary school
- 8th grade elementary school
- 1st grade of high school
- 2nd grade of high school
- 3rd grade of high school
- 4th grade of high school
- religion / mythology
- social sciences
- technology / engineering / construction
- textbooks
- textbooks of vocational schools and faculties
- tourism
- travel-records
100 RECEPATA - 50 OBIČNO NEOBIČNIH / 50 NEOBIČNO OBIČNIH
About the book 100 RECEPATA - 50 OBIČNO NEOBIČNIH / 50 NEOBIČNO OBIČNIH
Roden 1954. u Maglaju, kod kuće. uz nazočnost pretjerano vesele babice.
Na istoj adresi iz pozicije puzanja u uspravni stav podiže se uz štednjak na drva na kojem kuha baka.
U susjedstvu, tetin štednjak je na struju što shvaća kad ga strese. Šok strujnog udara nije ga spriječio da i dalje prčka oko štednjaka. "Kuha" od najranijih dana. Brižni su roditelji pedagoški primjereno ushićeni prvim Reneovim "receptima".
Obitelj se neprestano seli. Rene stječe najrazličitija gastronomska iskustva.
Spoznaja daje kulinarstvo medij sarmi ranja bila je sudbinska. Razmišlja o tome da se profesionalno posveti kuharstvu, no medijska kuhinja privlačnija mu je od profesionalne. Kao ugostitelj uvijek bi oduševio i potom bankrotirao. Prve gastro-kolumne objavljene su mu u "Poletu" potkraj sedamdesetih.
Taj ga žurnalistički žanr sve više privlači i konačno mu se u medijskom smislu potpuno posvećuje.
Danas surađuje u raznim tiskanim i elektronskim medijima. Sustavno radi na promociji hrvatske gastronomije u svijetu.