40100019579

ČOKOLADA

3,98
available
ISBN ISBN: 953-6450-93-3
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2003

About the book ČOKOLADA

Lansquenet-sous-Tannes, francuski gradić između Toulousea i Bordeauxa, na sam dan karnevala umjesto usputne stanice postat će novi dom za Vianne Rocher i njezinu šestogodišnju kćer Anouk.


Kada njezin novootvoreni raskošni dućan s čokoladama otvori svoja vrata kupcima, kupcima, nepovjerljivi i hladni mještani, gonjeni radoznalošću i podozrenjem, naći će se baš u dane posta u velikom iskušenju.


Čokoladni bomboni, napici, keksi koje Vianne nudi s ljupkim osmijehom pronaći će, kao vođeni nekom nježnom čarolijom, put do srca mnogih. No mjesni župnik, Francis Reynaud, neće olako prijeći preko tog izazova. Bit će to bitka do posljednjeg daha, a vodit će se za dušu svakog župljanina. Za što će se odlučiti stanovnici Lansquenet-sous-Tannesa - za suzdržanost i odricanje ili za čisti užitak okusa?


Iako će biti izgubljanih bitaka, a tu i tamo pokoja žrtva, neće vam biti teško pogoditi tko će izvojevati pobjedu u ovom neravnopravnom ratu između dogme i čokolade.


Britanska spisateljica Joanne Harris napisala je pravi roman-bombon. Čokolada ima sve: i primamljivi preljev, i eksplozivno punjenje i onaj gorko-slatki okus čiste čokolade.

Author/s
Translator/s
Nada Šoljan , Maja Šoljan
Publisher/s
ISBN
953-6450-93-3
Binding
soft
Year of issue
2003
Number of pages
327
Format
19x13 cm

Same author products