Show more Show less

24357

DISCIPLINA SA SRCEM - Pomozite svom djetetu u razvijanju unutarnje discipline

20,90
18,81
Lowest price in last 30 days: 16,72 
available
ISBN ISBN: 978-953-6827-71-8
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2007

About the book DISCIPLINA SA SRCEM - Pomozite svom djetetu u razvijanju unutarnje discipline

Što je zajedničko vama i Barbari Coloroso? Dijelite zajedničko mišljenje koje glasi: "Djeca su vrijedna truda!" Ova vam knjiga pruža provjerene savjete i praktične roditeljske tehnike nastale na temelju dugogodišnjega iskustva. To je u prvom redu razlog zbog kojeg je knjiga postala klasik u svijetu uspješnica. Savjeti Barbare Coloroso uistinu djeluju u praksi!
Osim što je čvrsto uvjerena u to da su djeca vrijedna svakoga truda, autorica smatra da svaka disciplinska metoda mora sačuvati djetetovo i roditeljsko dostojanstvo. Ne odustajući od te filozofije, istražuje razliku između poticaja i nagrade, discipline i kažnjavanja. Roditelji mogu ovladati načinima poticanja i ohrabrivanja umjesto kontroliranja i nametanja volje. Važno je da djeca znaju kako misliti, a ne da im se nameće što da misle.
Barbara kroz cijelu knjigu istražuje temeljne pristupe i metode koje se koriste u tri osnovne vrste obitelji: tvrđavi, meduzi i kičmi. Poučnim primjerima i s puno anegdota začinjenih humorom, autorica pokazuje koji od tih pristupa u stvarnosti uspijeva, a koji podbacuje u podizanju zdravoga, odgovornoga i samouvjerenoga djeteta.

Author/s
Translator/s
Dunja Flegar
Publisher/s
ISBN
978-953-6827-71-8
Binding
soft
Year of issue
2007
Number of pages
268
Format
23 x 15 cm

Bestsellers from same category