Show more Show less

28738

GOVOR TIŠINE

10,49
9,44
Lowest price in last 30 days: 8,39 
not available
ISBN ISBN: 978-953-304-004-2
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2009

About the book GOVOR TIŠINE

»Govor tišine« je novi dragulj autora bestselera »Moć sadašnjeg
trenutka« i »Nova Zemlja«!
Suština Tolleovog učenja je vrlo jednostavna - ako se spojimo sa svojom unutarnjom tišinom, moći ćemo postojati onkraj naših prezaposlenih umova i spojiti se sa svojim izvorom, čistim postojanjem; moći ćemo doista biti prisutni u sadašnjem trenutku! Sa svojim iznimnim ranijim knjigama »Moć sadašnjeg trenutka« i »Nova Zemlja«, Tolle je dotaknuo milijune ljudi širom svijeta, objašnjavajući jednako duboko kao i jednostavno kako postići trajan mir. Za razliku od brojnih novokomponiranih duhovnih tehnika koje nude instant-rješenja, Tolle poziva na temeljit i predan odnos prema sebi jer mi kao najbogatija bića ovog svemira zaslužujemo vrhunski život!
Tolle je jedan od rijetkih istinskih suvremenih učitelja koji nas zaista približavaju tom svetom cilju.

About the book - GOVOR TIŠINE

..Iz knjige...
Sljedeći korak u ljudskoj evoluciji transcendiranje je misli. To je sada naš hitan zadatak. Ne znači da vise ne trebamo razmišljati, nego samo da se ne trebamo više potpuno poistovjećivati s mišlju, znači da misao više ne treba vladati nama.
Ako pažnju usmjerite na Sadašnji trenutak, to nije nijekanje onoga što vam je u životu potrebno, nego prepoznavanje onoga najvažnijeg. Tada se mnogo lakše možete uhvatiti u koštac s manje važnim stvarima. To ne znači da kažete: »Više se ne bavim problemima, jer postoji samo Sadašnji trenutak.« Nije tako. Najprije otkrijte ono najvažnije, pretvorite Sadašnji trenutak u svojega prijatelja, a ne u neprijatelja. Priznajte ga i poštujte ga. Kad je Sadašnji trenutak temelj i najvažnija žarišna točka vašega života, tada se život odvija s lakoćom.

Author/s
Translator/s
Radha Rojc- Belčec
Publisher/s
ISBN
978-953-304-004-2
Binding
soft
Year of issue
2009
Number of pages
104
Format
20 x 15 cm

Same author products

-20%NOVA ZEMLJA - osvješćivanje životne svrheAntikvarijat
7,43 9,29 
Lowest price in last 30 days:9,29 
-10%NOVA ZEMLJA
11,83 13,14 
Lowest price in last 30 days:10,51