Show more Show less

17226

INTERNET

15,93
14,33
Lowest price in last 30 days: 15,93 
available
ISBN ISBN: 953-221-095-4
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2005

About the book INTERNET

Mnoge stvari koje radiš u stvarnom svijetu možeš raditi i na internetu. To znači da se možeš igrati jer je internet ili kako ga skraćeno zovu net zapravo jedno ogromno igralište. Također oduševljava činjenica da, kada si jednom na mreži, postaješ dio zajednice - i to jedne ogromne zajednice.
Na internetu srećeš ljude, putuješ uzduž i poprijeko i vidiš mnoge čudesne i lude stvari. U kontaktu si sa svojim prijateljima, nalaziš podatke vezane za tvoj hobi ili informacije koje su ti potrebne za domaću zadaću. Ova će ti knjiga pokazati kako ćeš sve ovo raditi - aii najprije ćeš morati malo čitati, jer poput svih ostalih stvari koje se tiču računala, prije nego započneš, moraš naučiti neke tehničke podatke.
Sve su informacije u ovoj knjizi pažljivo provjerene prije izdavanja knjige, ali svijet interneta se toliko brzo mijenja da postoji mogućnost da su neki podaci zastarjeli i da su se neke web-stranice o kojima govorimo promijenile - ili da više ne postoje. U tom slučaju možeš biti sasvim siguran da se sad tamo nalazi nešto još bolje, pa iskoristi svoju vještinu i maštu da to pronađeš!
Ova će te knjiga lansirati u virtualni svijet, pa što još čekaš? Zaveži se, spremi na polijetanje i uživaj!

Author/s
Translator/s
Sanja Jovanović
ISBN
953-221-095-4
Binding
hard
Year of issue
2005
Number of pages
136
Format
20 x 15 cm