Show more Show less

24649

INVESTIRANJE NA BURZI - za početnike

13,14
11,83
Lowest price in last 30 days: 10,51 
available
ISBN ISBN: 978-953-236-142-1
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2008

About the book INVESTIRANJE NA BURZI - za početnike

Hrvatska je zemlja u ekonomskoj tranziciji, a budući da se opredijelila za proces pridruživanja Europskoj uniji, preuzela je obvezu usklađivanja zakonodavstva s pravnom stečevinom EU. U tom procesu cjelokupna industrija trebala bi biti privatizirana i dio građana će doći do jeftinih i besplatnih dionica.
Sukladno tom procesu, i burza, kao financijska institucija na kojoj će se trgovati takvim dionicama prilagođavat će se europskim standardima.
Građani država u kojima je privatizacija provedena u zadnja dva desetljeća stekli su već neka iskustva s burzom. Neki su se obogatili dok su drugi izgubili sve. Iz početničkih grešaka mnogo smo naučili, ali financijske pismenosti nikad nije dovoljno. Zbog toga autor pojašnjava značenje različitih načina investiranja i upozorava na rizik koji je sastavni dio trgovanja s vrijednosnim papirima.
Knjiga će vam proširiti vidike i ohrabriti vas da se uključite u tu zanimljivu igru - trgovanje s vrijednosnim papirima. S puno primjera i bez kompliciranih termina, INVESTIRANJE NA BURZI ZA POČETNIKE knjiga je u kojoj su pojašnjeni svi glavni oblici ulaganja na burzi.
•Kako funkcionira burza?
•Gdje sve mogu uložiti novac?
•Kako zaraditi s malom investicijom?
•Kako izbjeći investiranje u loše kompanije?
•Kako razumjeti financijske novine?
To su samo neka od pitanja na koja odgovor možete pronaći u ovoj knjizi.

Publisher/s
ISBN
978-953-236-142-1
Binding
hard
Year of issue
2008
Number of pages
120
Format
20 x 15 cm