Show more Show less

172307

ISCJELJENJE - Otkrijte svoj neograničeni potencijal i probudite moćnog iscjelitelja u sebi

18,90
17,01
Lowest price in last 30 days: 18,90 
available
ISBN ISBN: 978-953-52-0597-5
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2023

About the book ISCJELJENJE - Otkrijte svoj neograničeni potencijal i probudite moćnog iscjelitelja u sebi

Kad dobijemo liječničku dijagnozu, najprije nas preplavi strah i jednostavno više ne možemo upravljati svojim zdravljem i brinuti o svojoj dobrobiti.
Utemeljena na istoimenom dokumentarcu koji je postigao izniman svjetski uspjeh, ova knjiga vodi nas na veliko putovanje tijekom kojega ćemo otkrivati nevjerojatne iscjeliteljske moći svoga tijela. Na tom će nas putovanju, uz autoricu Kelly Noonan Gores, pratiti ugledni svjetski znanstvenici i duhovni učitelji: Gregg Braden, dr. Joe Dispenza, Marianne Williamson, dr. Bruce Lipton, dr. Deepak Chopra, dr. Bernie Siegel, Anita Moorjani, dr. Michael Bernard Beckwith, dr. Kelly Brogan i drugi. Znanstvena istraživanja i razgovori o čudesnoj prirodi ljudskog tijela i njegovu nevjerojatnom samoiscjeliteljskom potencijalu, kao i razgovori sa stvarnim ljudima i njihove priče, nadahnut će nas i potaknuti na mijenjanje uobičajenih obrazaca razmišljanja i ponašanja, otkrivajući nam, iz prve ruke, što djeluje, a što ne.
Novi uvidi, izvori i alati koje nudi Iscjeljenje pomoći će nam da naučimo iskoristiti udruženu moć uma i tijela jer i naše misli, uvjerenja i emocije mogu utjecati na naše cjelokupno zdravstveno stanje i sposobnosti iscjeljenja.

Translator/s
Radha Rojc- Belčec
Publisher/s
ISBN
978-953-52-0597-5
Binding
soft
Year of issue
2023
Number of pages
274
Format
20 x 15 cm