Show more Show less

25349

KOMPLET KNJIGA IT EXPERT

198,95
179,06
Lowest price in last 30 days: 159,16 
available

About the book KOMPLET KNJIGA IT EXPERT

Ako je nedostajao jedinstven način na koji bi IT profesionalci, i oni koji se tek školuju da to budu, mogli doći do izvora znanja, iskustava i novih ideja, onda je to izdavački pothvat IT Expert.
Kroz izdavački projekt IT Expert konačno ćemo u Hrvatskoj stvoriti vrlo čvrstu zajednicu onih koji od računalstva žive i žele unaprjeđivati svoje znanje u skladu sa trenutnim svjetskim trendovima. IT Expert gotovo će trenutno nuditi najatraktivnije informatičke naslove po iznimno povoljnim cijenama za svoje članove.
Posebno se ponosimo najnovijim paketom XL Edition 2005 koji sadržava pet najpopularnijih svjetskih bestsellera koji su svi redom objavljeni tijekom ove godine te su time i najrecentniji izvor informacija u Hrvatskoj, pa i regiji.
Većina naslova odnosi se na brzo rastuću .NET tehnologiju koja će, zbog svoje jednostavnosti implementacije te lakog korištenja višejezičnosti pri programiranju, uskoro zauzeti primat u izradi Web servisa koji se široko koriste - od mobilnih uređaja kao što su pametni telefoni, preko laptopa, do velikih virtualnih Web sustava za upravljanje kompleksnim procesima razmještenim po cijeloj planeti. Uz komplet IT Expert smo dodali i nezaobilaznu Javu koja, zbog svojih praktičnih i nezamjenjivih rješenja, već skoro desetljeće zanima mnoge i gotovo je "biblija" za programiranje Web aplikacija.
IT Expert je prije svega zajednica koja će vas, ukoliko joj se pridružite, pratiti kao izvrstan savjetnik, pružajući vam najnoviju svjetsku IT literaturu tek nekoliko tjedana nakon objavljivanja u svijetu. Pružat će vam mogućnosti dobivanja bitnijih IT certifikata po povoljnijim cijenama, kupnju računalne opreme s popustom i svakako će uložiti sve napore da vještine koje imate, ili ćete ih tek steći, ponudi poslodavcima, prije svega tvrtkama iz Europske unije.

Publisher/s