Show more Show less

114200

MEDITACIJA - Uživanje u ljepoti najdubljeg iskustva vlastitog bića

17,92
available
ISBN ISBN: 9789532573190
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2015

About the book MEDITACIJA - Uživanje u ljepoti najdubljeg iskustva vlastitog bića

Uživanje u ljepoti najdubljeg iskustva vlastitog bića

„Nemojte meditirati zato što mislite da je to dobro za vas – to može biti gubitak vremena – meditirajte jer vaša duša čezne za ljubavlju koja joj je namijenjena. Neka sjedenje na meditacijskom jastuku bude sastanak s vašim voljenim. Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu – ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak.  Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi.“


SHARON GANNON, autorica knjige Jivamukti Yoga

 


Meditacija je poput ljubavne veze s vlastitim najdubljim bićem. O tome govori Sally Kempton, oslanjajući se na svoje četrdesetogodišnje iskustvo učiteljice i meditantice, te nas uči kako se povezati sa svojom unutarnjom čežnjom i kreativnom energijom da bismo doživjeli sve blagodati meditacije. Nježnom mudrošću i suosjećanjem pomaže nam istražiti dubok i tajanstven unutrašnji krajolik srca, uma i tijela.


 Saznajte:

 ·         Zašto je za meditaciju potrebna tišina?

·         Kako se povezati s vlastitim „meditacijskim kanalom“?

·         Kako se povezati sa svojom biti i odbaciti nametnuta vjerovanja?

·         Kako kundalini može podržati našu praksu meditacije?

·         Kako nadići tehniku meditacije i prepustiti se spontanoj meditaciji?


 Knjiga donosi trotjedni program i više od 20 meditativnih praksi za postizanje mira i dubljih uvida u svakodnevnom životu.


 Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi.

Author/s
Translator/s
Senka Ljubić
Publisher/s
ISBN
9789532573190
Binding
soft
Year of issue
2015
Number of pages
298
Format
22 x 15 cm