Show more Show less

25944

MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

13,14
11,83
Lowest price in last 30 days: 10,51 
available
ISBN ISBN: 978-953-6926-59-6
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2008

About the book MESO DIVLJAČI - OBRADA - Pripremanje i spremanje mesa divljači

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači" nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači" iz skupine ,,BLV lov i praksa" istog autora.
Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

Translator/s
Petra Pentić
Publisher/s
ISBN
978-953-6926-59-6
Binding
soft
Year of issue
2008
Number of pages
127
Format
21 x 15 cm

Bestsellers from same category

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Lowest price in last 30 days:16,35 
-10%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
23,77 26,41 
Lowest price in last 30 days:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Lowest price in last 30 days:31,74 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Lowest price in last 30 days:38,22 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Lowest price in last 30 days:41,41