Show more Show less

13107

RECEPTI ZA STROJNU IZRADU I PEČENJE KRUHA

21,10
18,99
Lowest price in last 30 days: 16,88 
available
ISBN ISBN: 953-6458-75-6
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2004

About the book RECEPTI ZA STROJNU IZRADU I PEČENJE KRUHA

Kruh je već tisućama godina dio naše osnovne prehrane, a gotovo svaki narod ima posebnu vrstu kruha prema kojoj je poznat. Francuzi imaju baguette, Amerikanci kukuruzni kruh, Meksikanci tortille, Talijani foccaciu, Nijemci raženi kruh, itd. Premda je kruh već narezan na kriške zauzeo čvrsto mjesto u našoj prehrani, većina ljudi ipak uživa u mirisu i okusu svježe pečenog kruha. Vrijeme potrebno za izradu domaćeg kruha dosad je bilo najveći razlog za odustajanje. Međutim, sada su vam dostupni strojevi za izradu i pečenje kruha. Čak i uz najosnovniji model, imat ćete izbor programa koji će vam omogućiti da napravite gotovu Štrucu, ili samo tijesto koje ćete potom dovršiti rukama i peći na standardni način. Recepti za strojnu izradu i pečenje kruha omogućuju vam izradu svježeg kruha i peciva, slasnih kolača i pogača za svaku prigodu. Pecite, sladite se i uživajte!

Author/s
Translator/s
Vesna Valenčić
Publisher/s
ISBN
953-6458-75-6
Binding
soft
Year of issue
2004
Number of pages
256
Format
21 x 15 cm