Show more Show less

20362

RECI MI KAKO SE LJUBIŠ... - intimna povijest poljupca

14,66
13,19
Lowest price in last 30 days: 13,19 
available
ISBN ISBN: 978-953-259-008-1
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2007

About the book RECI MI KAKO SE LJUBIŠ... - intimna povijest poljupca

Knjiga Intimna povijest poljupca dijelom je romantično a dijelom kulturološko istraživanje koje obogaćuje našu spoznaju o jednom od najtrajnijih zadovoljstava. Julie Enfield vodi čitatelja na put oko svijeta, od najranije povijesti do današnjih dana, otkrivajući mu neke od najsnažnijih poljubaca u umjetnosti, književnosti, filmu i na fotografiji. Otkriva nam kako nas ljubljenje odnosi u oaze senzornih užitaka - kako se pogled, dodir, okus, miris i zvuk isprepliću s našim poljupcem. I kakva se ponekad iznenađujuća kemija skriva iza želje.
Strastvena, prodorna i seksi Reci mi kako se ljubiš... nezaobilazna je knjiga o ljubljenju i najbolji poklon ljubavi.
"Sve počinje poljupcem. Rođeni smo zahvaljujući prvom poljupcu roditelja, a najranija sjećanja sežu nam do majčinih poljubaca punih ljubavi. Od poljubaca koji slijede nijedan nam se ne čini snažnijim od poljupca prve ljubavi. Poljubac nas prati cijeli život. Naučili smo najstrastvenije želje oblikovati usnama... U ovoj knjizi ispitujem podrijetlo i alkemiju ljubljenja, kako se poljupci razlikuju od kulture do kulture, njihove duhovne dimenzije, erotsku dubinu, umjetničku privlačnost, njihov jezik i čaroliju" autoričine su riječi.
O autorici: Julie Enfield novinarka je koja se u časopisima Flare i Chatelaine bavi temama seksa i stila života. Rođena je u Ottawi, a više od deset godina živi u Italiji i radi s modnim kućama Versace i Armani. Trenutno živi i radi na relaciji Venecija - Toronto jer je direktorica za odnose s javnošću za Ports International te predaje žurnalizam na Ryerson University.

Author/s
Translator/s
Duška Gerić Koren
Publisher/s
ISBN
978-953-259-008-1
Binding
hard
Year of issue
2007
Number of pages
247
Format
21 x 15 cm

Same author products

-10%RECI MI KAKO SE LJUBIŠ... - intimna povijest poljupcaAntikvarijat
10,80 11,99 
Lowest price in last 30 days:10,80