Show more Show less

23448

RJEŠENJE ZA 86 POSTO

27,87
available
ISBN ISBN: 978-953-246-040-7
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2007

About the book RJEŠENJE ZA 86 POSTO

"Ova knjiga pokazuje da dramatske različitosti tržišta u nastanku stvaraju goleme prilike. Autori prikazuju jaka rješenja za otključavanje tih mogućnosti. Rješenje za 86 posto poziv je za buđenje upućen svakomu poduzeću,
konzultantu ili obrazovnoj instituciji koji u prošlosti nisu usmjerili dovoljno pozornosti na ta tržišta. I ova knjiga može poslužiti kao bogat vodič za sve koji žele razumjeti i razvijati svoje poslove u 86-postotskom svijetu."
— RAJAT GUPTA, viši svjetski partner, KcKinsey & Company, i
predsjednik odbora Indijske poslovne škole u Hiderabadu.
"Rješenje za 86 posto vrlo jasno daje na znanje da su tržišta u nastanku budućnost, no da put u tu budućnost neće biti glatka magistrala. Zemlje koje se razvijaju napreduju po ravnoteži između tradicije i inovacija. Rješenja predstavljena u ovoj knjizi temelje se na dubokom razumijevanju složenosti tih tržišta. Autori nude saznanja ne samo za poduzeća koja su angažirana na tim tržištima, nego i za kreatore politike, nevladine organizacije i svjetske organizacije koje žele razumjeti ulogu koju poslovanje igra u inovaciji i ekonomskom razvoju."
— CHANDRA BABU NAIĐU, bivši glavni ministar,
Andhra Pradeš, Indija
"Rješenje za 86 posto nudi jedinstven uvid za sve koji moraju razumjeti to što će biti ključni pokretač svjetske ekonomije u prvom dijelu dvadeset i prvog stoljeća."
— NIALL FITZGERALD, predsjednik Reutersa
i bivši predsjednik Unilevera

Publisher/s
ISBN
978-953-246-040-7
Binding
hard
Year of issue
2007
Number of pages
224
Format
24 x 15 cm