Show more Show less

1985

SAVRŠENO UMIJEĆE KUHANJA - LE CORDON BLUE

63,71
57,34
Lowest price in last 30 days: 50,97 
not available
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 1999

About the book SAVRŠENO UMIJEĆE KUHANJA - LE CORDON BLUE

Vrhunski su majstori kuhinje iz Le Cordon Bleu, najpoznatije svjetske kulinarske škole, sastavili jednistven vodič nenadmašan po broju sastojaka i tehnika što potječu iz čitava svijeta. Osnovne pripreme i kulinarske vještine, profesionalne tajne i zapanjujuća gotova jela prikazana su na više od 2000 originalnih fotografija popraćenih sažetim, informativnim tekstovima. Otkrivajući toliko kulinarskih vještina, temeljnih i naprednih, ova knjiga je predodređena da postane klasičnim kulinarskim priručnikom.

Binding
hard
Year of issue
1999
Number of pages
352
Format
29 x 15 cm

Same author products

-10%SVE O TJESTENINI
29,74 33,05 
Lowest price in last 30 days:26,44 
not available

Bestsellers from same category

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Lowest price in last 30 days:16,35 
-10%MJESEČEV KALENDAR
23,77 26,41 
Lowest price in last 30 days:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Lowest price in last 30 days:31,74 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Lowest price in last 30 days:38,22 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Lowest price in last 30 days:41,41