Show more Show less

98476

TAJNA SVIH TAJNI - Duhovni razgovori

13,27
11,95
Lowest price in last 30 days: 13,27 
available
ISBN ISBN: 978-953-289-053-2
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2010

About the book TAJNA SVIH TAJNI - Duhovni razgovori

Tajna svih tajni na vrlo praktičan i jasan način izlaže učenje Sant Mata, mističke tradicije čiji je sjajan predstavnik Darshan Singh. Knjiga je satkana od brojnih duhovnih razgovora koje je Darshan Singh vodio s istražiteljima Istine pristiglim iz svih zakutaka svijeta.

Svi na ovome svijetu misle loše o nekome. A sve je to zbog toga što na svjet ne gledamo pravilno. Zato kažem da je nužno prakticirati religiju čovjeka, a ne religiju Sikha, Hindusa ili kršćana. Potrebno je razviti u sebi velikodušnost, snošljivost, oprost i smirenost. Trebamo svoj govor učiniti tako mekanim i ugodnim da čovjeka s ranjenim srcem možemo barem utješiti s nekoliko umilnih riječi. Sve te osobine možemo u sebi izbrusiti.

Iako Darshan Singh naglašava važnost učitelja za razvoj duhovnosti, što je u skladu s indijskom tradicijom, knjiga sadrži mnoge bitne pouke koje nećemo naći u knjigama zapadnih autora ma koliko oni bili čuveni i cijenjeni.

Te su pouke od vječne vrijednosti jer govore o osnovama ljudskog bića, o njegovim problemima, sumnjama, dilemama koje su svojstvene svakom ljudskom biću.

Čitajte i okoristite se onime što Darshan Singh kaže o braku, obiteljskom životu, odgoju djece, o religiji i vjeri, o kontaktima s drugim ljudima, o koristi od duhovnog puta, o karmi i reinkarnaciji i o mnogim drugim aspektima čovjekova života.

Čitajte i poboljšajte svoj život!

Author/s
Translator/s
Tatjana Petrović
Publisher/s
ISBN
978-953-289-053-2
Binding
soft
Year of issue
2010
Number of pages
218
Format
24 x 15 cm

Same author products

-20%THE SECRET OF SECRETS - Spiritual talksAntikvarijat
5,31 6,64 
Lowest price in last 30 days:6,64