Show more Show less

36220

TELL ME MORE - NJEMAČKI NAPREDNI (3. STUPANJ)

66,23
59,61
Lowest price in last 30 days: 52,98 
available
ISBN ISBN: 978-953-220-698-2
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2010

About the book TELL ME MORE - NJEMAČKI NAPREDNI (3. STUPANJ)

TELL ME MORE 8 je potpuni, interaktivni tečaj koji će vas podučiti svim vještinama potrebnima za uspješno služenje stranim jezikom.

Revolucionarne Auralogove metode učenja ovdje su dodatno usavršene a tri načina učenja pomoći će vam da učenje stranih jezika prilagodite svojim potrebama i ciljevima. Možete izabrati između:
- samostalnog rada za program fleksibilnog učenja
- rada uz vodstvo s obrazovnim programima prilagođenima vašim ciljevima
- dinamičkog rada koji ocjenjuje vaš napredak za vrijeme učenja

Tehnologija prepoznavanja govora, po kojoj je Auralog poznat diljem svijeta, ponovno oduševljava svojom praktičnošću, jednostavnošću i učinkovitošću.
Softver za prepoznavanje govora ocjenjivat će vaš izgovor, pomagati vam, popravljati vaš izgovor kroz interaktivne dijaloge i razvijati vaše komunikacijske vještine. Učit ćete uz više od 3 sata videoprograma po jeziku, a 3D fonetske animacije vodit će vas kroz svaki korak izgovora pojedine riječi ili rečenice.

Tell Me More 8 donosi vam sve što vam je potrebno za suvereno vladanje engleskim i njemačkim jezikom. I u engleskom i u njemačkom tečaju na raspolaganju vam je sljedeće – početni, srednji i napredni stupanj; zatim komplet koji sadrži sva tri stupnja u jednom paketu, ali ga možete dobiti po cijeni dva stupnja; a tu je i četvrti, poslovni stupanj koji će vas naučiti kako se nositi sa svakodnevnim i onim malo složenijim situacijama u poslovnom životu. Svaki stupanj nudi vam više od 250 sati učenja i 40 vrsta aktivnosti (različite vježbe i zadaci usredotočeni na razumijevanje, pisanje i govor, gramatiku, rječnik i kulturu), video-zapise i interaktivne dijaloge, a posebice ćete uživati uz novu, ekskluzivnu opciju “Filmski set“.

Uz pomoć Filmskog seta istražit ćete svijet sinkronizacije, odlično se zabaviti i usput naučiti mnoštvo pojedinosti o stranom jeziku. Uđite na snimanje stvarne televizijske serije ili filma i postanite jedan od likova! Baš kao u studiju za snimanje, iz scenarija možete uvježbavati izgovor odabranih rečenica svojeg lika.
Kada ste spremni, snimite glas svojeg lika u stvarnom vremenu. Nakon toga možete gledati isječak iz filma snimljen vašim glasom!

Kao i njegovi prethodnici, i Tell Me More 8 vam omogućuje učenje stranog jezika u udobnosti vašeg doma, kada god to želite, sa programom i lekcijama koje se prilagođuju vama i vašem stupnju znanja. Sami kreirajte svoj nastavni program i napredujte tempom koji odaberete, a napredni Tell Me More softver će nadgledati vaš napredak i stvarati unikatni program učenja samo za vas.

Učenje stranog jezika nikad nije bilo ovoliko zabavno!

Publisher/s
ISBN
978-953-220-698-2
Binding
hard
Year of issue
2010
Format
24 x 15 cm

Bestsellers from same category