Show more Show less

2227

TRADICIONALNA KUHARICA 2 - NAMIRNICE

26,41
21,13
Lowest price in last 30 days: 26,41 
available
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 1998

About the book TRADICIONALNA KUHARICA 2 - NAMIRNICE

Jedan od najvećih užitaka koji pruža talijanska kuhinja njezina je raznovrsnost. Svaka pokrajina ima svoje omiljene sastojke i namirnice, kao i kuharske tehnike, svaka je i na svoj način jedinstvena, a ono što je zajedničko svima jest - kvalitet sirovih namirnica koje se koriste za kuhanje. Tradicionalna kuharica 2 je jedinstveni i lako čitljiv vodič o ovim namirnicama, a govori i o tome kako se one koriste u kuhinji.
Ovaj priručnik opremljen fotografijama u boji sadrži sve najpoznatije i one manje poznate talijanske namirnice s preglednim fotografijama svih vrsta talijanske hrane: tjestenine, riže, žitarica i mahunarki, sireva, salamurenog mesa i kobasica, mesa i peradi, riba i školjki, povrća, gljiva, voća, sastojaka iz smočnice, aperitiva i žesta. U svakom se poglavlju navode informacije o tome kako se i gdje uzgajaju i proizvode namirnice, njihova povijest i kulinarska uporaba, osnovne informacije o kupovanju i pohranjivanju, kao i pojedinosti o načinu pripremanja i temeljni recepti tamo gdje je to potrebno.
Drugi dio ove knjige zbirka je recepata popraćenih prelijepim fotografijama u boji, s klasičnim i tradicionalnim receptima iz cijele Italije, ilustriranih korak-po-korak uputama. Kombinirajući najpoznatija tradicionalna, regionalna i moderna jela, nudimo vam predjela, juhe, jela od tjestenine, rižote, palentu i njoke, ribu i jela od plodova mora, izvrsna jela od mesa i peradi, raznovrsna jela od povrća i salate, kao i recepte za izvrsne deserte i talijanske domaće kolače.
S više od 500 svojih sjajnih fotografija, informativnim tekstovima i izvrsnim izvornim receptima, Tradicionalna kuharica 2 jedinstveni je praktični priručnik i poticajna kuharica - knjiga kojoj ćete teško odoljeti nakon što ste isprobali recepte iz Tradicionalne kuharice. Sve informacije o talijanskim namirnicama koje ste poželjeli kuhajući po receptima iz Tradicionalne kuharice, naći ćete u Tradicionalnoj kuharici 2.

Publisher/s
Binding
hard
Year of issue
1998
Number of pages
256
Format
30 x 15 cm

Bestsellers from same category

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Lowest price in last 30 days:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Lowest price in last 30 days:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Lowest price in last 30 days:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Lowest price in last 30 days:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Lowest price in last 30 days:51,76