Prikaži više Prikaži manje

164325

DJEČAK, KRTICA, LISICA I KONJ

20,57 | 155,00 kn
dostupno
ISBN ISBN: 9789532574555
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2020

O knjizi DJEČAK, KRTICA, LISICA I KONJ

Moderna basna za sve uzraste, predivna knjiga Dječak, krtica, lisica i konj, pokušava naći odgovore na univerzalna pitanja u stotinjak divnih crteža cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya. Svojim blagim, poetičnim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima.
Ovo je priča koja govori o prijateljstvu jednog znatiželjnog dječaka, jedne pohlepne krtice pune života, jedne lisice koju je život učinio opreznom i jednog mudrog, nježnog konja. Četvero prijatelja istražuje svijet. Postavlja si pitanja. Prolazi kroz oluje. Uče voljeti.
Razgovori između dječaka, krtice, lisice i konja nadahnuli su roditelje kao i bake i djedove, utješili djecu, podigli duh ljudima koji su usamljeni ili tuguju. Četvoro nezaboravnih likova riječima punim nade podsjećaju nas da nismo sami i hrabre da nastavimo živjeti punim plućima i kada postane teško.
Knjiga koja će oplemeniti mnoge generacije već je postala svjetski fenomen, a na hrvatskom je možete čitati u prijevodu pisca Ede Popovića. 

Autor/i
Preveo(la)
Edo Popović
Nakladnik/ci
ISBN
9789532574555
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2020
Broj stranica
128
Format
21 x 15 cm