Prikaži više Prikaži manje

155237

ELON MUSK - Tesla, Spacex i potraga za čarobnom budućnošću

34,84
dostupno
ISBN ISBN: 9789532463880
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2019

O knjizi ELON MUSK - Tesla, Spacex i potraga za čarobnom budućnošću

 


KAKO MILIJARDER I ČELNIK SPACEXA I TESLE OBLIKUJE NAŠU BUDUĆNOST

Knjiga prati život Elona Muska od djetinjstva do vremena provedenog u Zip2 i PayPalu, a zatim u SpaceX, Tesli i SolarCityu. U knjizi je Vance razgovarao s Muskom, suradnicima i onima koji su bili s njim u najvažnijim trenucima njegova života; Musk nije imao kontrolu nad sadržajem biografije.

Ashlee Vance pruža nenadmašan pogled na izvanredan život najdjelotvornijeg poduzetnika našega doba. Knjiga oslikava portret složenog čovjeka koji je obnovio američku industriju i potaknuo nove razine inovacije - od PayPala do Tesle, SpaceXa i SolarCity - nadilaženja poteškoća, zarađivanja milijardi i stvaranja mnogih neprijatelja na putu.

KAKO MILIJARDER I ČELNIK SPACEXA I TESLE OBLIKUJE NAŠU BUDUĆNOST


Knjiga prati život Elona Muska od djetinjstva do vremena provedenog u Zip2 i PayPalu, a zatim u SpaceX, Tesli i SolarCityu. U knjizi je Vance razgovarao s Muskom, suradnicima i onima koji su bili s njim u najvažnijim trenucima njegova života; Musk nije imao kontrolu nad sadržajem biografije. Ashlee Vance pruža nenadmašan pogled na izvanredan život najdjelotvornijeg poduzetnika našega doba. Knjiga oslikava portret složenog čovjeka koji je obnovio američku industriju i potaknuo nove razine inovacije - od PayPala do Tesle, SpaceXa i SolarCity - nadilaženja poteškoća, zarađivanja milijardi i stvaranja mnogih neprijatelja na putu.


 

Autor/i
Preveo(la)
Jakša Bilić
Nakladnik/ci
ISBN
9789532463880
Uvez
meki
Godina izdanja
2019
Broj stranica
357
Format
21 x 15 cm