40100134936

ENCIKLOPEDIJA MEDITERANSKE KUHINJE 1-20

95,00
85,50
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 95,00 
dostupno
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2007

O knjizi ENCIKLOPEDIJA MEDITERANSKE KUHINJE 1-20

1. Predjela
2. Tjestenina
3. Riža
4. Juhe, njoki i palenta
5. Riba
6. Bijelo meso
7. Crveno meso i divljač
8. Jaja, naresci i sirevi
9.  Kruh, pizze i slane pogačice
10. Povrće i prilozi
11. Torte
12. Voće i slastice
13. Kolači
14. Roštilj
15. Kineska, japanska, korejska, kambodžanska i vijetnamska kuhinja
16. Indijska, tajlandska i kuhinja jugoistočne Azije
17. Afrička i orijentalna kuhinja
18. Europska kuhinja
19. Južnoamerička, meksička, karipska i sjevernoamerička kuhinja
20. Lagana prehrana

Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2007
Broj stranica
8940
Format
26x21

Od istog autora

-10%ENCIKLOPEDIJA MEDITERANSKE KUHINJE - PREDJELAAntikvarijat
4,78 5,31 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:5,31 
-10%ENCIKLOPEDIJA MEDITERANSKE KUHINJE Br. 14 - ROŠTILJAntikvarijat
4,78 5,31 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:5,31