Prikaži više Prikaži manje

49851

EVOLUCIJA - Priča o životu na Zemlji

6,50
3,25
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6,50 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-222-417-7
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2011

O knjizi EVOLUCIJA - Priča o životu na Zemlji

Evolucija! Sada i u stripu!

Evolucija je zabavan i razumljiv prikaz jedne od najvažnijih tema na svijetu: kako je nastao život na Zemlji. Ako vas znanost inače plaši, s ovim stripom ćete odahnuti; ako vas inače veseli, valjat ćete se po podu od smijeha.

No, ovo nije puka početnica: uz vizualnu potporu dvojice Cannona, Jay Hosler nas u liku Blurta 183, eminentnog glargalskog znanstvenika, vodi kroz iznimno bogatu pripovijest koja seže od atoma do planeta, od stanične simbioze do masovih izumiranja. Strpljivošću kakva dolikuje njegovim kraljevskim gostima u novootvorenom Glargalskom holografskom muzeju zemaljske evolucije, Blurt 183 će se mudro zadržavati na važnim (i zgodnim) sitnicama pazeći da obuhvati milijarde godina života na Zemlji.


“Zemljani, ako već znate čitati stripove, ovo je knjiga za vas.”
– Frim 324, Galaktički ministar stripa

Jay Hosler (jayhosler.com) je učitelj biologije i pisac scenarija za znanstvene stripove. Budući da se takvi ne nalaze na svakom koraku, u rodnoj Americi je neka vrsta zvijezde.

Kevin Cannon i Zander Cannon (bigtimeattic.com), kao prvo, nisu u rodu. Kao drugo, crtači su koji danju ilustriraju znanstvene, a noću umjetničke stripove za nezavisne izdavače. Za svoj rad dobili su previše nagrada da bismo ih nabrojili.

Autor/i
Preveo(la)
Irena Miličić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-222-417-7
Uvez
meki
Godina izdanja
2011
Broj stranica
155
Format
23 x 15 cm

Od istog autora