Prikaži više Prikaži manje

111918

HODOČAŠĆE DUŠE

18,45 | 139,00 kn
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-257-312-1
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2015

O knjizi HODOČAŠĆE DUŠE

Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja

Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca  i duše te osobno iskusite dubok mir i  iscjeljenje.

Deepak Chopra

 
Sonia Choquette istodobno se suočila sa smrću dvoje bliskih ljudi, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi. Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago.

 
Tjelesni i duševni napori s kojima se suočila otvorili su put duhovnoj obnovi. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi za sve stare povrede i boli. U ovoj iskrenoj i toploj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna i dotiče skriveno mjesto u svima nama.


 Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje.

Autor/i
Preveo(la)
Aleksandra Barlović
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-257-312-1
Uvez
meki
Godina izdanja
2015
Broj stranica
373
Format
22 x 15 cm