ISTINE I LAŽI O HRANI
O knjizi ISTINE I LAŽI O HRANI
Novo: revidirano i prošireno izdanje iz 2015. god. Otkako je izašla iz tiska 2012. god. knjiga “Istine i laži o hrani” preokreće naopako gotovo sve što smo do sada znali, ili vjerovali da znamo, o utjecaju prehrane na zdravlje. Novo, revidirano i prošireno izdanje iz 2015. god. pruža još više informacija, na još bolji i pristupačniji način, te predstavlja jedan zaista cjelovit materijal – priručnik i vodič – ne samo za prehranu, nego i za zdraviji i kvalitetniji život. Ovo je prva knjiga na hrvatskom jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje najveće probleme moderne prehrane te nudi jednostavna rješenja za bolje zdravlje i regulaciju tjelesne težine.
Saznajte, između ostalog:
-što je čovjekova prirodna, izvorna hrana i što su ljudi jeli prije epidemije modernih bolesti;
-kako su mitovi o štetnosti masnoće i kolesterola doveli do pogoršanja ljudskog zdravlja;
-da li su žitarice doista zdrava hrana ili samo profitabilna hrana;
-koji se komercijalni interesi kriju iza službenih prehrambenih smjernica;
-o pšenici i glutenu, skrivenom uzročniku upalnih i autoimunih bolesti;
-koja nas hrana ubija a koja liječi;
-kako mršaviti zdravo i bez gladovanja;
-o zdravoj probavi kao uvjetu za dobro zdravlje;
-o važnosti zdrave crijevne mikroflore i problemu propusnih crijeva;
kako jednostavnim promjenama prehrambenih navika vratiti i sačuvati svoje zdravlje i vitalnost.
Od istog autora
