Prikaži više Prikaži manje

62288

KAKO UŽIVATI U PIĆU

18,57 | 139,90 kn
dostupno
Jedinstveni priručnik o piću koji nudi recepte za savršena pića uz savršene trenutke i koji pruža sve važne informacije vezane uz piće. Autorica govori o piću u kontekstu svakodnevnog života, smatra da piće nije odvojeno od jela i da treba biti sastavni dio svakog zalogaja i obroka.
ISBN ISBN: 978-953-195-897-4
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2011

O knjizi KAKO UŽIVATI U PIĆU

U posljednjih nekoliko desetljeća postali smo jako sofisticirani i obrazovani u vezi hrane, ali kao da ne obraćamo pozornost na to što pijemo. U ovoj nevjerojatno nadahnjujućoj knjizi Victoria Moore uspostavila je pravi balans i pokazala nam što i kada piti. Ovdje ćete pronaći jednostavne recepte za pripravljanje najfinijih sokova i koktela, kava i vrućih čokolada, u kojima ćete uživati u razigranom proljeću, vrućim ljetnim danima, maglovitim jesenskim jutrima i hladnim zimskim večerima. Saznat ćete sve o vinima i kako ih izabrati da se savršeno nadopunjuju uz pojedina jela. Svijet aperitiva, koji vam je do sada možda bio nedovoljno poznat, Victoria Moore predstavlja u svom njegovom bogatstvu. Napokon ćete doznati koji su aperitivi najbolji, koji se služe uz vrtni roštilj, koji za hladnog vremena, a s kojima ćete jednostavno obilježiti neki poseban trenutak u danu.

Kako uživati u piću iznimna je knjiga u svakom pogledu. Osim što je autoritativan priručnik koji pruža sve relevantne informacije vezane uz piće, izuzetno je zabavno i čitko štivo s kojim ćete biti potpuno sigurni da pijete pravo piće u pravo vrijeme.

Iz sadržaja

Autor/i
Preveo(la)
Nina Grković
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-195-897-4
Uvez
meki
Godina izdanja
2011
Broj stranica
343
Format
21 x 15 cm