Prikaži više Prikaži manje

171587

KRADLJIVAC SRCA

19,90
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-14-3412-6
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2023

O knjizi KRADLJIVAC SRCA

Agent FBI-ja Nick Buchanan sprema se na prvi godišnji odmor u tri godine, kad ga iznenadi poziv njegova najboljeg prijatelja, oca Toma Maddena. Tom mu prenosi jezovito priznanje serijskog ubojice koji je k njemu došao na ispovijed i najavio novi zločin. Da stvar bude gora, ubojica, koji sebe naziva Kradljivac srca, priznaje da mu je iduća žrtva Laurant Madden, Tomova prelijepa mlađa sestra.

Pristavši na Nickovu zaštitu, Laurant svaki trenutak provodi u društvu privlačna bratova prijatelja. Kako bi Kradljivca srca učinili ljubomornim i natjerali ga da se pokaže, Nick i Laurant pretvaraju se da su zaljubljeni, a zajedno s privlačnošću među njima, raste i opasnost u kojoj se nalaze. Jedan jedini pogrešan korak mogao bi biti koban…

U zanosnom prijevodu Vide MilekKradljivac srca ima sve odlike proze Julie Garwood kojima je osvojila milijune čitatelja diljem svijeta: dojmljive likove i okružja, vješto osmišljenu priču i britak humor. Napeta radnja prepuna obrata i neobična ljubavna priča držat će vas prikovanima uz roman sve do posljednje eksplozivne stranice.

Autor/i
Preveo(la)
Vida Milek
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-14-3412-6
Uvez
meki
Godina izdanja
2023
Broj stranica
450
Format
21 x 15 cm

Od istog autora