- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- LJEKOVITA HRANA BEZ SLUZAVOSTI
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

LJEKOVITA HRANA BEZ SLUZAVOSTI
O knjizi LJEKOVITA HRANA BEZ SLUZAVOSTI
Ljekovita hrana bez sluzavosti prof. Arnolda Ehreta jedina je metoda liječenja koju je priroda predvidjela za čovjeka. Sastoji se od žive, životonosne hrane, a ta se sastoji od voća, povrća, salata, oraha i sjemenki.
Hrana pripremana na visokim temperaturama, tvornički proizvedene živežne namirnice, razni začini, umjetni vitamini i minerali iz apoteka - svo to dovodi tijekom probave do nagomilavanja suvišnih otpadnih tvari. Te otpadne tvari naziva prof. Ehret muljem, talogom, glibom.
Zdravlje se ne može kupiti u bočici! Ono se može sačuvati od djetinjstva naovamo jedino ispravnom prehranom.
Današnji "normalni" čovjek, koji se smatra zdravim, ima u svom tijelu kronično pohranjenje gomile otpadnih tvari, prehrambenih otrova i lijekova. Te gomile otpada mogu se izlučiti i odstraniti iz tijela primjenom ljekovite hrane bez sluzavosti. Time se napokon postiže nužno potrebna unutarnja čistoća.
Ljekovita hrana bez sluzavosti pomaže gotovo kod svih bolesti, često i kod gluhoće i sljepoće, duševnih bolesti, bubrežnih oboljenja, reume, gihta, zamuckivanja, spolnih bolesti i dr.
Prof. Ehret tumači sastojke hrane, daje lako razumljive savjete, propisuje recepte i objašnjava medicinske zablude.
Ljekovita hrana bez sluzavosti pomaže da se bolesnici ponovno domognu zdravlja pomoću posta i postupnog mijenjanja prehrambenih navika.