- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- MESO - Recepti za pripremanje bijelog, crvenog mesa i divljači
Superknjižara
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost
Prikaži više
Prikaži manje
-20%
27468
MESO - Recepti za pripremanje bijelog, crvenog mesa i divljači
25,22
€
20,17
€
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
25,22 €
dostupno
O knjizi MESO - Recepti za pripremanje bijelog, crvenog mesa i divljači
Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo. Ova knjiga nudi brojne recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio. Svi su recepti vrlo jasno prikazani i lake su izvedbe, popraćeni korak-po-korak ilustracijama. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorična vrijednost i savjeti dodatno upotpunjuju svaki recept.
Autor/i
Preveo(la)
Rajna
Maršanić-Jovanović
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-218-185-2
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2008
Broj stranica
186
Format
25 x 15 cm