Prikaži više Prikaži manje

27468

MESO - Recepti za pripremanje bijelog, crvenog mesa i divljači

25,22
20,17
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 25,22 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-218-185-2
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2008

O knjizi MESO - Recepti za pripremanje bijelog, crvenog mesa i divljači

Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo. Ova knjiga nudi brojne recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio. Svi su recepti vrlo jasno prikazani i lake su izvedbe, popraćeni korak-po-korak ilustracijama. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorična vrijednost i savjeti dodatno upotpunjuju svaki recept.

Preveo(la)
Rajna Maršanić-Jovanović
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-218-185-2
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2008
Broj stranica
186
Format
25 x 15 cm

Od istog autora

-20%PREDŠKOLSKA UČILICA - DIVLJE ŽIVOTINJE
3,82 4,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:4,78 
-20%PREDŠKOLSKA UČILICA - MORE
3,82 4,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:4,78 
-20%PREDŠKOLSKA UČILICA - JEZIKOLOMKE
3,82 4,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:4,78 
-20%PREDŠKOLSKA UČILICA - NARODNE ZAGONETKE
3,82 4,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:4,78 
-20%PREDŠKOLSKA UČILICA - OBLICI
3,82 4,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:4,78 

Najprodavanije iz kategorije

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:51,76