Prikaži više Prikaži manje

124679

NAJSRETNIJA CURA NA SVIJETU m.u.

13,14
nije dostupno
ISBN ISBN: 9789533433493
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2016

O knjizi NAJSRETNIJA CURA NA SVIJETU m.u.

Ani FaNelli je kao tinejdžerica pretrpjela šokantno javno poniženje zbog kojega si je očajnički htjela izgraditi novi identitet. Sada, s glamuroznim poslom, skupocjenom garderobom i zgodnim zaručnikom plave krvi, tako je blizu savršenom životu za koji je naporno radila. Ali Ani ima tajnu. U njenoj prošlosti čuči još nešto što je i dalje proganja, nešto privatno i bolno što prijeti da će isplivati na površinu i pomesti sve pred sobom. Ostaje pitanje: hoće li prekid šutnje uništiti sve za što se Ani trudila – ili će je konačno osloboditi?

Posebnoga stila i s preokretima koje ne biste očekivali, Najsretnija cura na svijetu istražuje nepodnošljiv pritisak koji osjećaju mnoge žene, pritisak da „moraju imati sve“, i predstavlja nam junakinju čija neuvijenost uz okrutnu ambiciju skriva skandaloznu istinu, ali i srce veće nego što se naslućuje na prvi pogled. Knjiga se vrlo brzo popela na sam vrh ljestvice najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Čak i prije no što je objavljena, prava na ekranizaciju otkupila je kompanija Lionsgate, a jedna od producentica filma je i slavna glumica Reese Whiterspoon koja je roman oduševljeno opisala kao „jednu od onih knjiga koje jednostavno ne možete ispustiti iz ruku“.

„Najsretnija cura na svijetu je ultimativni kritički priručnik za ženstvenost novog milenija.” – Los Angeles Review of Books

Autor/i
Preveo(la)
Damir Biličić
Nakladnik/ci
ISBN
9789533433493
Uvez
meki
Godina izdanja
2016
Broj stranica
319
Format
23 x 15 cm