Prikaži više Prikaži manje

171524

OKUS - Moj život kroz hranu

19,90
17,91
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,90 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-8357-14-5
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2023

O knjizi OKUS - Moj život kroz hranu

Svjetski bestseler slavnoga glumca Stanleya Tuccija Okus – Moj život kroz hranu proglasili su The Guardian, The Times i The Daily Mail knjigom godine, a sada se, eto, u prijevodu Nade Mirković, pojavljuje i na hrvatskom tržištu.

Riječ je  o intimnim i neodoljivim memoarima Stanleyja Tuccija o životu u kuhinji i izvan nje. 
Prije nego što je ulogama u filmovima Vrag nosi Pradu i Igre gladi postao svjetski poznato ime, Stanley Tucci odrastao je u talijansko-američkoj obitelji koja se baš svaku večer okupljala oko kuhinjskog stola. 
Okus je intiman pogled na spone između hrane i života, ispunjen anegdotama o odrastanju u Westchesteru, NY, o pripremama i snimanjima foodie filmova Velika noć i Julie i Julia, o zaljubljivanju tijekom večere i o zajedništvu sa suprugom u smišljanju zabavnih jela za njihovu djecu. 
Svaki komadić ovog gastronomskog putovanja, kroz dobra i loša vremena, kroz jela iz restorana s pet zvjezdica, kao i ona koja su zagorjela u kućnoj pećnici, slastan je, iskren i topao. 
Ispunjen Stanleyjevim prepoznatljivim humorom i nježnom nostalgijom, Okus će ugrijati srce svakome tko zna koja je moć obroka skuhanog za one koje volite.

Okus je mnogo više od memoara i mnogo više od kuharice, iako ćete u njoj pronaći i recepte koji će vam izazvati zazubice i koje ćete jednostavno morati isprobati. Možda ćete poželjeti napraviti temeljac od parmezana na način chefa Pina Posterara, koji će vašim jelima s tjesteninom dati posve novi okus, ili pak skuhati ragu prema receptu koji se u obitelji Tucci prenosi iz generacije u generaciju.   
 

Autor/i
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-8357-14-5
Uvez
meki
Godina izdanja
2023
Broj stranica
356
Format
21 x 15 cm