50100110784

POSLJEDNJA KONKUBINA

110,00 kn
99,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 99,00 kn
dostupno
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2009

O knjizi POSLJEDNJA KONKUBINA

Godina je 1861. Odrastajući duboko u brdima Japana, Sachi se oduvijek osjećala drukčijom. Svojom je blijedom kožom i skladnim izgledom odudarala od prijateljica i obitelji. Kad joj je bilo svega jedanaest godina princeza prođe kroz njezino selo i odvede je u žensku palaču u veličanstvenom gradu Edu. Ta palača, prepuna spletki i erotskog nadmetanja, udomljuje tri tisuće žena i samo jednog muškarca - mladoga šoguna. Sachi je odabrana da mu bude konkubina.


 


Ali Japan doživljava promjene. Sa zapada su doplovili Crni brodovi sa strancima željnim da Japan pridodaju svojem kolonijalnom carstvu. Izbija građanski rat te Sachi bježi. Pošto je spasi pobunjenički ratnik, ona osjeti kako se u njoj bude dotad neznani osjećaji.


 


Ali prije nego što se usudi i pomisliti na život s njim mora razotkriti tajnu svojeg podrijetla - tajnu koja krije toliko bolnu nepravdu da joj prijeti uništenjem.


 


Smještena u jedno od najburnijih razdoblja japanske povijesti, Sachina je priča moćna mješavina pustolovine i duboke romanse. Od bezvremenske ljepote ženske plače u Edu do krvavih bitaka izvan njezinih zidina, "Posljednja konkubina" epsko je evociranje zemlje usred prevrata i potrage mlade žene za vlastitim identitetom.

Autor/i
Preveo(la)
Anđa Matić , Ivana Valjak
Nakladnik/ci
Uvez
meki
Godina izdanja
2009
Broj stranica
446
Format
22x14 cm

Od istog autora

-10%POSLJEDNJA KONKUBINA
135,00 kn150,00 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:135,00 kn