Prikaži više Prikaži manje

2185

RIBLJA KUHARICA

25,22
20,17
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 25,22 
nije dostupno
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2000

O knjizi RIBLJA KUHARICA

Ribu je u kuhinji lako pripremiti osobito ako na raspolaganju stoje mnogi savjeti, praktične upute i više od 150 recepata, a sve se to može naći uovom priručniku. Prije svega treba naučiti kako nabaviti dobru i svježu ribu ili, pored toga, razlikovati kvalitetan zamrznuti ili prerađeni proizvod. Bogato ilustrirani praktični opisi objašnjavaju tehnike čišćenja i pripremanja za kuhanje oblih i plosnatih riba, rakova, dagnja, kozica i oštriga, hobotnica, sipa i liganja. Ne nedostaje ni korisnih savjeta o dobro opremljenoj kuhinji, o odabiru najuputnijeg načina kuhanja, o pravilnom spajanju ribljih vrsta i aromatičnog bilja. Na kraju će biti dovoljno odabrati jednu od stranica s receptom da bi se na stolu poslužilo more.

Nakladnik/ci
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2000
Broj stranica
128
Format
24 x 15 cm

Najprodavanije iz kategorije

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:51,76