Prikaži više Prikaži manje

168272

ROĐENDANSKI ALMANAH

15,26 | 114,98 kn
dostupno
ISBN ISBN: 9789530621626
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2022

O knjizi ROĐENDANSKI ALMANAH

Vaš je rođendan najposebniji dan u godini. Ali što točno znači? Koliko znate o datumu na koji ste rođeni? Znate li koji je vaš dragi kamen, cvijet i znak prema keltskoj astrologiji stabala i zanima li vas što oni govore o vama? Što horoskopski znak otkriva o vašoj osobnosti – i kako vam može pomoći u planiranju savršene rođendanske proslave? Jeste li se ikad zapitali dijelite li rođendan s nekom slavnom osobom ili važnim trenutkom svjetske povijesti? Saznajte sve to i mnogo više u ovoj fantastičnoj knjizi koja vaš najvažniji dan i otkriva najbolje ideje za proslavu rođendana!
Bogato ilustriran Rođendanski almanah otkriva pojedinosti o vašem i rođendanima vaših prijatelja i obitelji. Doznat ćete što se važno dogodilo u svijetu na dan kad ste rođeni. Možda je to povijesni datum, primjerice kad su ljudi prvi put stupili na Mjesec... ili je na taj dan jedna svinja ušla u knjige rekorda?
U knjizi ćete pronaći i mnoštvo kreativnih ideja i prijedloga aktivnosti za proslavu rođendana posebno odabranih za svaki horoskopski znak. Od proročanske rođendanske torte (savršene za tajanstvene škorpione) sve do prijedloga za reciklirane omote za darove (za ekološki osviještene jarce), ova će vam knjiga pomoći da uvijek organizirate sjajnu zabavu i osmislite poklone koji će osvojiti vaše prijatelje.
Naposljetku, uđite u svijet zanimljivih informacija o rođendanima u prošlosti i sadašnjosti iz cijeloga svijeta. Naučite rođendansku pjesmu na francuskom ili španjolskom jeziku i saznajte u kojemu biste dijelu svijeta mogli završiti s licem u vlastitoj rođendanskoj torti i s kojom životinjom dijelite svoju dob!

Autor/i
Nakladnik/ci
ISBN
9789530621626
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2022
Broj stranica
96
Format
28 x 15 cm