- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- S BURE NA PIJAT - Pršut, panceta i kraški vrat - plodovi bure u 50 slasnih recepata
Superknjižara
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost
Prikaži više
Prikaži manje
-10%
27085
S BURE NA PIJAT - Pršut, panceta i kraški vrat - plodovi bure u 50 slasnih recepata
6,50
€
5,85
€
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
5,20 €
dostupno
O knjizi S BURE NA PIJAT - Pršut, panceta i kraški vrat - plodovi bure u 50 slasnih recepata
Postoji li i jedan proizvod kojim možete okusiti Dalmaciju u svoj njenoj ljepoti i punini? Oštrinu bure i toplinu juga, mirise mediteranskog raslinja, slanoću mora uz odjek pjesme težaka iz kamenih dalmatinskih konoba. Samo tradicionalni dalmatinski pršut, panceta i kraški vrat već će vas pri prvom zalogaju vratiti u davna vremena i posvjedočiti o bogatoj gastronomskoj povijesti Dalmacije. Ovom kuharicom započnite svoje delikatesne putovanje i otkrijte nove okuse tradicije dodavanjem ova tri proizvoda u jela koja su za vas izabrali i pripremili kulinarski majstori Branko Ognjenović, glavni kuhar restorana Bon Appetit u Zagrebu i Tomislav Nikšić, glavni kuhar hotela Le Meridien Lav u Splitu.
Autor/i
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-12-1037-9
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2008
Broj stranica
176
Format
24 x 15 cm