Prikaži više Prikaži manje

20170

SASTANAK - UČINKOVIT, UGODAN...USPJEŠAN

77,00 kn
69,30 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,30 kn
nije dostupno
ISBN ISBN: 953-6807-07-6
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2001

O knjizi SASTANAK - UČINKOVIT, UGODAN...USPJEŠAN

Većina nas s užasom se prisjeća dugih sastanaka. S obzirom na istraživanja koja govore da većina nas provede 60% svojeg radnog vremena na sastancima, potreba da oni postanu što učinkovitiji nikad nije bila veća.
Održavanje uspješnih sastanaka ključna je menadžerska vještina. Upravo nas na sastancima drugi doživljavaju kao menadžere i vođe. Vođenje sastanka pruža nam priliku da doista nešto postignemo: utječemo na ishod sastanaka, omogućimo ljudima da s više zadovoljstva "sudjeluju" te uštedimo najvredniji resurs svake organizacije - vrijeme.
Dobra organizacija sastanka u tehničkom smislu - dnevni red, zapisnik, elementi formalnog vođenja - nedvojbeno je važna. No, ne bismo smjeli zanemariti "neopipljive" elemente sastanka: promjenljiv splet ljudskih odnosa unutar grupe i zamršene verbalne igre ("naprijed-nazad") koji su bitan dio svakog sastanka. Ono po čemu će se koristan sastanak razlikovati od beskorisnog jest naša sposobnost da te "neopipljive" elemente razumijemo i s njima se uspješno nosimo.

Autor/i
Preveo(la)
Nediljka Marić
Nakladnik/ci
ISBN
953-6807-07-6
Uvez
meki
Godina izdanja
2001
Broj stranica
131
Format
23 x 15 cm