Prikaži više Prikaži manje

1985

SAVRŠENO UMIJEĆE KUHANJA - LE CORDON BLUE

63,71
50,97
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 63,71 
nije dostupno
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 1999

O knjizi SAVRŠENO UMIJEĆE KUHANJA - LE CORDON BLUE

Vrhunski su majstori kuhinje iz Le Cordon Bleu, najpoznatije svjetske kulinarske škole, sastavili jednistven vodič nenadmašan po broju sastojaka i tehnika što potječu iz čitava svijeta. Osnovne pripreme i kulinarske vještine, profesionalne tajne i zapanjujuća gotova jela prikazana su na više od 2000 originalnih fotografija popraćenih sažetim, informativnim tekstovima. Otkrivajući toliko kulinarskih vještina, temeljnih i naprednih, ova knjiga je predodređena da postane klasičnim kulinarskim priručnikom.

Uvez
tvrdi
Godina izdanja
1999
Broj stranica
352
Format
29 x 15 cm

Od istog autora

-20%SVE O TJESTENINI
26,44 33,05 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:33,05 
nije dostupno

Najprodavanije iz kategorije

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:51,76