Prikaži više Prikaži manje

51453

TAJNE USPJEŠNOG UČENJA- Praktičan vodič za pomoć učeniku

18,45 | 139,00 kn
nije dostupno
ISBN ISBN: 978-953-7685-18-8
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2010

O knjizi TAJNE USPJEŠNOG UČENJA- Praktičan vodič za pomoć učeniku

Nova školska godina je pred vratima. Pomozimo djeci da uče lakše i sa što manje stresa.


Praktičan vodič za pomoć učeniku. Kako bismo u današnje vrijeme mogli doista pomoći svojoj djeci u učenju? Školski je program sve složeniji, zahtjevi sve veći. Otprilike 40% učenika pati od teškoća s koncentracijom, lako skreće pozornost sa zadatka i "lebdi u oblacima". Mnogi učenici također imaju loše pamćenje: bore se s problemom zapamćivanja velike količine informacija: pravila, formule, datumi, stihovi, citati... Sve to i još mnogo drugog treba naučiti napamet, a to nije svakom djetetu lako.

Srećom, koncentracija, ustrajnost i dobro pamćenje nisu talenti koji se stječu rođenjem - moguće ih je razvijati i uvježbavati. U ovoj ćete knjizi pronaći objašnjenje zašto se djeca teško koncentriraju, loše pamte i saznat ćete kako im pomoći.

Jednostavni testovi pomoći će vam da odredite što sve vašem djetetu ili učeniku smeta da se učinkovito koncentrira tijekom učenja i učinkovito pamti gradivo, koje su sposobnosti u njega najbolje razvijene i kako uvježbati pamćenje. Testovi su namijenjeni upotrebi kod kuće i u razredu, a obuhvaćaju populaciju djece od 1. razreda osnovne do 4. razreda srednje škole. Trajanje svakog testiranja je oko 15 do 25 minuta.

Knjiga sadrži konkretan plan djelovanja za poboljšanje situacije: plan na tjedan dana, na mjesec dana i na polugodište. Program što ga predstavljamo u ovoj knjizi od vas ne traži ulaganje nadljudskih napora, a donijet će vam vrlo mnogo. Naučite djecu učiti!

Preveo(la)
Ilona Posokhova
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-7685-18-8
Uvez
meki
Godina izdanja
2010
Broj stranica
184
Format
23 x 15 cm