Prikaži više Prikaži manje

4502

TAMO GDJE ČUDA VLADAJU

7,30 | 55,00 kn
6,57 | 49,50 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,84  | 44,00 kn
dostupno
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 1998

O knjizi TAMO GDJE ČUDA VLADAJU

Prije mnogo godina možda smo i pomišljali da su čuda moguća, ali svakako nisu za obične ljude poput nas. Danas učimo da je takvo gledanje ograničeno. Bog nije napustio svoje ljude. On nas i dalje doziva - malim znakovima ili čudima dostojnim strahopoštovanja - svakoga dana našeg života. (autorica)
Postoji li itko tko ne čezne za znakom Božjeg prisustva i njegove ljubavi, nečim što bi ukazalo na njegovo vodstvo i zaštitu? Rado čitane knjige Joan Wester Anderson svjedoče o toj dubokoj ljudskoj čežnji i o čudima koja su Božji odgovor na potrebu Njegove djece.
U knjizi Tamo gdje čuda vladaju autorica je sakupila mnogo istinitih priča koje govore o zaštićenom prolazu kroz samo središte nevolje i opasnosti. Svećenik misionar u prašumi Nikaragve, kojem je život spasila molitva njegovih prijatelja u Michiganu. Njujorški policajac kojem su pri njegovom opasnom poslu pomagali nebeski tjelesni čuvari. Prijateljice iz tinejdžerskih dana, Patty i Joni, koje čak ni smrt ne može razdvojiti. Erinino izlječenje u posljednji čas. I autoričin vlastiti znak s neba, izrastao na njezinoj tratini.
U jednostavnom i dirljivom pripovijedanju Joan Wester Anderson nalazimo mnogo takvih pogleda u Nebo - začuđujućih priča o tome kako su ljudi spašeni, a njihove molitve uslišane. Ono nas podsjeća da je Bog uvijek u blizini, na svakom koraku našeg puta.

Nakladnik/ci
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
1998
Broj stranica
237
Format
21 x 15 cm