Prikaži više Prikaži manje

4088

TJESTENINA U TALIJANSKOJ KUHINJI

6,50
5,85
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,20 
dostupno
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2001

O knjizi TJESTENINA U TALIJANSKOJ KUHINJI

Tjestenina: kratka, dugačka, s jajima ili nadjevena; s umakom ili raguom, s uljem ili rajčicom i bosiljkom.
Tradicionalni recepti talijanskih pokrajina za pripremanje jela iz kraljevske riznice mediteranske kuhinje.

Autor/i
Nakladnik/ci
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2001
Broj stranica
160
Format
25 x 15 cm

Od istog autora

-50%TKO ČITA?
2,59 5,18 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:5,18 

Najprodavanije iz kategorije

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:16,35 
-10%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
23,77 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:31,74 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:38,22 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:41,41