- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- TRADICIONALNA KUHARICA
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

TRADICIONALNA KUHARICA
O knjizi TRADICIONALNA KUHARICA
Mnoge talijanske pokrajine poznate su po bogatoj kulinarskoj tradiciji i zbog toga je talijanska kuhinja jedna od najpopularnijih u cijelom svijetu - od raznobojnih venecijanskih jela od povrća, preko blagotvornih toskanskih jela iz srca Italije, do sicilijanskih ribljih i morskih jela. Svaka pokrajina ima svoje posebnosti koje se temelje na svježim lokalnim sastojcima od kojih se stvaraju hranjiva i mirisna jela. Izvrsni sirevi, začinsko bilje, domaće kobasice i sušeno meso, kao i širok izbor kombinacija sa svježim povrćem, čine nacionalnu talijansku ktlhinju bogatom raznolikostima i osobinama.
Devet stotina korak-po-korak fotografija jasno ilustrira svaki recept i osigurava uspješan ishod - pa čak i ako pokušate po prvi put ručno izraditi tjesteninu. Raskošne fotografije svakog zgotovljenog jela zasigurno će Vas potaknuti da usavršite poznato jelo i da okušate nešto novo bez obzira na vaše kulinarsko iskustvo. Isto tako su jasno pojašnjene i kulinarske tehnike i označeno potrebno vrijeme te naznačene moderne mogućnosti koje ubrzavaju kuhanje. Bilo da planirate brzi snack ili pomno pripremljen ručak, Tradicionalna kuharica će Vas ponukati da u svom domu oživite autentični miris Italije.