Prikaži više Prikaži manje

168897

UMIJEĆE ČITANJA MISLI - Kako razumjeti druge i utjecati na njih a da oni to ne primijete

19,78
17,80
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,78 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-52-0536-4
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2022

O knjizi UMIJEĆE ČITANJA MISLI - Kako razumjeti druge i utjecati na njih a da oni to ne primijete

Predstavljamo vam novo, dopunjeno i prošireno izdanje velikog svjetskog bestselera švedskog mentalista Henrika Fexeusa, priručnik koji će vas poučiti svemu što trebate znati da biste otkrili o čemu netko razmišlja.

Koristeći se vještinama utemeljenim na psihologiji, kao što je neverbalna komunikacija, odnosno položaj tijela, intonacija, pogled i pokret, Fexeus nam objašnjava kako možemo saznati što druga osoba misli i osjeća – i u skladu s tim kontrolirati njezine misli i uvjerenja. Saznat ćemo što je čitanje misli i zašto je važno ovladati njime, kako postići povezanost za kojom svi žudimo, što je nesvjesna komunikacija, kako naši osjetilni dojmovi određuju naše misli, kako otkrivamo emocije i koketiramo s ljudima a da toga nismo ni svjesni, što su proturječni znakovi i koje je njihovo značenje, koje su (dobronamjerne) metode sugestije, kako neprimjetno utjecati na druge te još mnogo drugih korisnih stvari.

Kad usvojimo alate koje nam nudi mentalist Fexeus, u nekoliko sekundi moći ćemo saznati prilično mnogo o nekome koga nikada prije nismo susreli. Primjerice, kojim se osjetilnim dojmovima ta osoba služi kako bi razumjela svijet oko sebe, odnosno koja su iskustva za nju važna. Uz mnoštvo praktičnih i zabavnih savjeta i tehnika koje možemo primijeniti u različitim životnim okolnostima – od razgovora za posao i prvog ljubavnog sastanka pa do svih drugih situacija u kojima želimo ostvariti svoje ideje i utjecati na druge – postat ćemo pravi stručnjaci za čitanje tuđih misli!

Autor/i
Preveo(la)
Dean Trdak
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-52-0536-4
Uvez
meki
Godina izdanja
2022
Broj stranica
276
Format
20 x 15 cm

Od istog autora

-10%MENTALIST
17,80 19,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:19,78