Prikaži više Prikaži manje

169132

VELIKI BIOCENTRIČNI DIZAJN

18,45
14,76
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 18,45 
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-49341-8-0
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2022

O knjizi VELIKI BIOCENTRIČNI DIZAJN

„Došlo je vrijeme za novi sveobuhvatni pogled na veliki biocentrični dizajn koji upravlja našim svemirom. Upravo se to nalazi pred vama. Kao što ćete vidjeti, ova knjiga priča našu priču načinom koji se oslanja isključivo na prirodne znanosti. Jednadžbe i slične detalje stavili smo u dodatke, jer znamo da će brojni čitatelji zatvoriti knjigu čim vide simbol drugog korijena. Zato što želimo, iako je strogo znanstveno, da ovo istraživanje bude zabavno i općoj javnosti – konačno, svi smo postavili pitanja na koja ova knjiga odgovara, osnovna pitanja o životu i smrti, o funkcioniranju svijeta i razlogu postojanja.

Ova knjiga nije puka strijela koja ukazuje na šokantna otkrića posljednjih poglavlja. Pa ni na potpuno zapanjujuće znanstvene dokaze da vrijeme, stvarnost i egzistencija uopće ne postoje bez promatrača. Knjiga je zapravo putovanje osmišljeno kako bi zadivilo i nadahnulo otkrivanjem funkcioniranja svemira i našeg položaja u njemu.

Dakle, da, očekujte vatromet na kraju, gdje će staru paradigmu odlučno zamijeniti nova. Ali praćenje razvoja ove nevjerojatne priče putovanje je koje je nagrada samo po sebi, s iznenađenjima na svakom koraku.

A počinje gdje biste najmanje očekivali, u poznatom, iako i dalje zbunjujućem svijetu jednostavne svakodnevne svijesti.“

Autor/i
Preveo(la)
Juraj Gerovac
ISBN
978-953-49341-8-0
Uvez
meki
Godina izdanja
2022
Broj stranica
367
Format
21 x 15 cm