- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- ZAČINSKO BILJE - ODABIR, UPORABA I ČUVANJE
Superknjižara
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost
Prikaži više
Prikaži manje
-10%

85543
ZAČINSKO BILJE - ODABIR, UPORABA I ČUVANJE
9,16
€
8,24
€
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
9,16 €
nije dostupno
O knjizi ZAČINSKO BILJE - ODABIR, UPORABA I ČUVANJE
Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje. Složiti ćemo se, bez začina kuhinja je jednolična i prazna, a s njima, i najjednostavnija jela pretvaraju se u mali praznik na tanjuru. Ovo je priručnik o začinskom bilju i njihovim svojstvima. Pokazat će nam kako ćemo ih čuvati kroz godinu i kako ih možemo najbolje upotrijebiti. Neke od biljaka koje ovdje navodimo možda su vam već poznate, no možda niste znali koliko su zdrave i korisne za organizam.
Autor/i
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-221-246-4
Uvez
meki
Godina izdanja
2013
Broj stranica
140
Format
20 x 15 cm