Prikaži više Prikaži manje

85543

ZAČINSKO BILJE - ODABIR, UPORABA I ČUVANJE

9,16
8,24
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7,33 
nije dostupno
ISBN ISBN: 978-953-221-246-4
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2013

O knjizi ZAČINSKO BILJE - ODABIR, UPORABA I ČUVANJE

Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje. Složiti ćemo se, bez začina kuhinja je jednolična i prazna, a s njima, i najjednostavnija jela pretvaraju se u mali praznik na tanjuru. Ovo je priručnik o začinskom bilju i njihovim svojstvima. Pokazat će nam kako ćemo ih čuvati kroz godinu i kako ih možemo najbolje upotrijebiti. Neke od biljaka koje ovdje navodimo možda su vam već poznate, no možda niste znali koliko su zdrave i korisne za organizam.

Autor/i
ISBN
978-953-221-246-4
Uvez
meki
Godina izdanja
2013
Broj stranica
140
Format
20 x 15 cm

Od istog autora

-10%SVIJET UMAKA - Bogatstvo slanih i slatkih okusa
15,41 17,12 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:13,70 
nije dostupno

Najprodavanije iz kategorije

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:16,35 
-10%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
23,77 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:31,74 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:38,22 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:41,41