40100114569

ZEMLJA KOJA LEČI - medicinski fenomen Lapčići

20,00 kn | 2,65
18,00 kn | 2,39
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 18,00 kn | 2,39 
dostupno
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2013

O knjizi ZEMLJA KOJA LEČI - medicinski fenomen Lapčići

Autor se preko trideset godina bavi prirodnom medicinom i poklanja veliko poverenje sadejstvujućem pravom pozitivnom efektu na zdravlje čoveka primenom prirodne i zvanične medicine. To je osnovni motiv da u knjizi posveti posebnu pažnju sledećim poglavljima: otkriću geomagnetnog polja u Lapčićima – Korbovi krugovi, istorijatu Lpčića i stanovništva, kulturološkim obeležjim tog prostora, turizmologiji, posebno zdravstvenom turizmu i uputstvu za korišćenje Korbovih krugova.

Kandić nam u posebnom poglavlju „Svedočanstva pacijenata”, daje njihove izjave, autentične anamnestičke podatke, kao ilustraciju pozitivnog uticaja prostora Lapčića na njihovo zdravlje.

Teorijskim razmatranjem energije kao osnove ljudskog tela, poglavljima o magnetizmu, magnetnom polju Zemlje i magnetoterapiju, autor objašnjava međuveze i međuzavisnosti kliničkih efekata datih u poglavlju „Svedočanstva pacijenata” i geomagnetnog polja u Lapčićima.

U poglavlju fitoterapije, daje izuzetno kvalitetne fotografije najčešće korišćenih lekovitih biljaka ovog prostora. Poseban značaj ovog poglavlja je uputstvo šta se od biljke koristi za lečenje, kako se priprema terapija, gde pomaže, kod kojih bolesti, kao i gde raste…

Autor/i
Uvez
meki
Godina izdanja
2013
Broj stranica
96
Format
20