Prikaži više Prikaži manje

167092

ZEMLJOVID ZA ČUDNOVATE - Četvrti roman o domu za čudnovatu djecu gospođice Peregrine

21,10
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-342-085-1
Uvez Uvez: tvrdi
Godina izdanja Godina izdanja: 2018

O knjizi ZEMLJOVID ZA ČUDNOVATE - Četvrti roman o domu za čudnovatu djecu gospođice Peregrine

Nakon što je porazio grozomorne neprijatelje koji su zamalo uništili svijet čudnovatih, Jacob se našao tamo gdje je priča i počela – u Floridi. No sada su s njim gospođica Peregrine, Emma i čudnovati prijatelji. Oni se trude uklopiti u društvo – bezbrižno odlaze na plažu i uče o životu normalnih. No uskoro otkrivaju podzemni bunker Jacobova djeda Abea.
Abe je, kao operativac čudnovatih, vodio dvostruki život, što je izašlo na vidjelo. Otkrivaju se dugo skrivane tajne. Jacob polako počinje shvaćati kako je naslijedio opasnu ostavštinu, ono što ga je već pratilo davno prije no što je ušao u vremensku petlju gospođice Peregrine.
U trenutku kad je sve na kocki, Jacob i njegovi prijatelji zateknu se u čudnovatome svijetu koji nitko od njih ne shvaća – u Americi je malo ymbryna i malo pravila koja nitko ne razumije.
Zemljovidu za čudnovate, izvrsnom nastavku Doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, čekaju ih nova čuda i opasnosti. U novoj pustolovini kroz vrijeme, priču ponovno ilustriraju neobične fotografije, od kojih su neke u boji.

Autor/i
Preveo(la)
Ana Josić
Nakladnik/ci
ISBN
978-953-342-085-1
Uvez
tvrdi
Godina izdanja
2018
Broj stranica
471
Format
22 x 15 cm