Show more Show less

123297

FERMENTIRANO

6,84
available
ISBN ISBN: 978-953-257-337-4
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2016

About the book FERMENTIRANO

 


Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi in temom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane. Iako vam se može učiniti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno uvelike koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenih kiselog zelja i kisele repe. Knjiga nudi tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu, ali i tijelo. Procesom fermentacije, hrana postaje puna dragocjenih probiotika, enzima i dobrih bakterija koji nam pomažu u održavanju zdrave crijevne flore, zdravlja i imuniteta! Fermentacija djelomično razgrađuje sastojke hrane, čineći je lakše probavljivom, a hranjive sastojke lakše dostupnima, povećava nutritivnu vrijednost hrane, pomaže u regulaciji pH ravnoteže. Osim toga, fermentirani proizvodi pomažu i kod detoksikacije, u borbi protiv alergija, pri regulaciji tjelesne težine, jačaju imunitet, pomažu i smanjuju štetne masnoće u krvi.

Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi in temom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane. Iako vam se može učiniti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno uvelike koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenih kiselog zelja i kisele repe. Knjiga nudi tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu, ali i tijelo. Procesom fermentacije, hrana postaje puna dragocjenih probiotika, enzima i dobrih bakterija koji nam pomažu u održavanju zdrave crijevne flore, zdravlja i imuniteta! Fermentacija djelomično razgrađuje sastojke hrane, čineći je lakše probavljivom, a hranjive sastojke lakše dostupnima, povećava nutritivnu vrijednost hrane, pomaže u regulaciji pH ravnoteže. Osim toga, fermentirani proizvodi pomažu i kod detoksikacije, u borbi protiv alergija, pri regulaciji tjelesne težine, jačaju imunitet, pomažu i smanjuju štetne masnoće u krvi.



 

Author/s
Publisher/s
ISBN
978-953-257-337-4
Binding
soft
Year of issue
2016
Number of pages
63
Format
15 x 15 cm

Bestsellers from same category

-20%SNAGA IZGOVORENE RIJEČI
6,26 7,83 
Lowest price in last 30 days:7,83 
-20%BIOLOGIJA VJEROVANJA
15,20 19,00 
Lowest price in last 30 days:19,00 
-20%SMRT TRANSHUMANIZMU, SLOBODA NARODU!
17,52 21,90 
Lowest price in last 30 days:21,90