Show more Show less

26400

MESNA JELA

11,95
10,75
Lowest price in last 30 days: 11,95 
available
ISBN ISBN: 953-221-039-3
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2003

About the book MESNA JELA

Jela od mesa oduvijek su osnovni
sastojak uravnoteženog i dobro
sastavljenoga tradicionalnog obroka. Za
poseban ručak ili večeru, domišljat će
kuhar poslužiti lagano predjelo, potom
će uslijediti tjestenina, gusta juha ili
rižoto, a ijedno i drugo bit će
osmišljeno prema najvažnijemu
glavnom jelu koje će se zasigurno
zasnivati na mesu. Bilo to nekoliko
tankih svinjskih ili janjećih odrezaka,
komad teletine pečen u bijelome vinu ili
firentinski odrezak na žaru, cjelokupan
će dojam biti skladan i zadovoljavajući.
Jelo od mesa poslužuje se uza salatu ili
jelo od povrća, a svako će jelo popratiti
pomno izabrano vino. Imajući na umu
takvu tradiciju, uza svaki sam recept
predložila prilog i vino. Kako biste se
lakše snašli, podijelili smo kuharicu u
pet poglavlja prema vrsti mesa koje se
upotrebljava: Puretina i piletina,
teletina i govedina, janjetina,
svinjetina i divljač.

Author/s
Translator/s
Andrea Bralić - Mikić
ISBN
953-221-039-3
Binding
soft
Year of issue
2003
Number of pages
120
Format
28 x 15 cm

Same author products

-10%RIBLJA JELA
10,75 11,95 
Lowest price in last 30 days:11,95 
not available

Bestsellers from same category

-10%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
18,40 20,44 
Lowest price in last 30 days:20,44 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Lowest price in last 30 days:39,68 
-10%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
43,00 47,78 
Lowest price in last 30 days:47,78 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Lowest price in last 30 days:51,76 
-10%ENCIKLOPEDIJA PASA
59,61 66,23 
Lowest price in last 30 days:66,23