Prikaži više Prikaži manje

26400

MESNA JELA

11,95
9,56
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 11,95 
dostupno
ISBN ISBN: 953-221-039-3
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2003

O knjizi MESNA JELA

Jela od mesa oduvijek su osnovni
sastojak uravnoteženog i dobro
sastavljenoga tradicionalnog obroka. Za
poseban ručak ili večeru, domišljat će
kuhar poslužiti lagano predjelo, potom
će uslijediti tjestenina, gusta juha ili
rižoto, a ijedno i drugo bit će
osmišljeno prema najvažnijemu
glavnom jelu koje će se zasigurno
zasnivati na mesu. Bilo to nekoliko
tankih svinjskih ili janjećih odrezaka,
komad teletine pečen u bijelome vinu ili
firentinski odrezak na žaru, cjelokupan
će dojam biti skladan i zadovoljavajući.
Jelo od mesa poslužuje se uza salatu ili
jelo od povrća, a svako će jelo popratiti
pomno izabrano vino. Imajući na umu
takvu tradiciju, uza svaki sam recept
predložila prilog i vino. Kako biste se
lakše snašli, podijelili smo kuharicu u
pet poglavlja prema vrsti mesa koje se
upotrebljava: Puretina i piletina,
teletina i govedina, janjetina,
svinjetina i divljač.

Autor/i
Preveo(la)
Andrea Bralić - Mikić
ISBN
953-221-039-3
Uvez
meki
Godina izdanja
2003
Broj stranica
120
Format
28 x 15 cm

Od istog autora

-20%RIBLJA JELA
9,56 11,95 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:11,95 

Najprodavanije iz kategorije

-20%OD VINOGRADA DO VINA - Priručnik za uzgoj grožđa i proizvodnju vina
16,35 20,44 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:20,44 
-20%ŠIVANJE - Prepravljanje i krpanje
21,13 26,41 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:26,41 
-20%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
31,75 39,68 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:39,68 
-20%LAROUSSE ENCIKLOPEDIJA  KUĆNI VRTOVI I UREĐENJE INTERIJERA
38,22 47,78 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:47,78 
-20%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
41,41 51,76 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:51,76