Show more Show less

26404

PREDJELA

11,95
10,75
Lowest price in last 30 days: 9,56 
not available
ISBN ISBN: 953-221-036-9
Binding Binding: soft
Year of issue Year of issue: 2003

About the book PREDJELA

U jednom od mojih najomiljenijih restorana naručiti
"miješana predjela" znači predati se uživanju u 8—10
malih porcija predjela od povrća, mesa i ribe. Svaki
zalogajčić, poslužen zasebno svakome gostu, dovoljan
je da probudi apetit, ali ne i da ga zadovolji. Niste
dokraja uživali u jednom predjelu, a već vam odnose
tanjur i donose drugi. Jela se tako nižu u crescendu
okusa, sastava i boja sve dok, upravo kada se počnete
pitati hoće li ostatak objeda uopće biti potreban, ne
stigne tanjur tjestenine, a već ste i zaboravili da ste je
naručili, i objed prelazi u sljedeću fazu. Poučak je ove
priče: kada služite predjela, porcije uvijek moraju biti
malene. Radije poslužite više vrsta predjela, a
preskočite jelo od tjestenine. U tom slučaju povećajte
broj predjela, a ne količinu. U ovoj ćete knjizi pronaći
više od 100 prijedloga za pripremu predjela, koja su
rezultat sakupljanja recepata ovisnice o predjelima.
Za lakše snalaženje, predjela su razvrstana u četiri
poglavlja prema glavnom sastojku -povrće, jaja i sir,
morski plodovi i riba, te meso.

Author/s
Translator/s
Andrea Bralić - Mikić
ISBN
953-221-036-9
Binding
soft
Year of issue
2003
Number of pages
120
Format
28 x 15 cm

Same author products

-10%KOLAČI - 1001 klasični recept iz cijelog svijeta
46,59 51,76 
Lowest price in last 30 days:41,41 
-10%MIRISI I OKUSI MEDITERANA - 600 kulinarskih čarolija
34,64 38,49 
Lowest price in last 30 days:30,79 
not available

Bestsellers from same category

-10%PLETENJE
23,77 26,41 
Lowest price in last 30 days:21,13 
-10%PRIRUČNIK ZA GLJIVARE
35,72 39,68 
Lowest price in last 30 days:31,75 
-10%ARANŽIRANJE CVIJEĆA - suvremeni pristup cvjetnom dizajnu
46,59 51,76 
Lowest price in last 30 days:41,41 
-10%ENCIKLOPEDIJA PASA
59,61 66,23 
Lowest price in last 30 days:52,98