Show more Show less

24636

SUPERBRANDS - an insight into Croatias strongest brands

37,16
33,44
Lowest price in last 30 days: 29,73 
available
ISBN ISBN: 978-1-905652-31-0
Binding Binding: hard
Year of issue Year of issue: 2007

About the book SUPERBRANDS - an insight into Croatias strongest brands

Dobrodošli u prvo izdanje SUPERBRANDS Croatia knjige! Ova jedinstvena knjiga spaja i odaje počast najjačim robnim markama u Hrvatskoj. Superbrands knjige izdaju se u više od 73 države. Organizacija postoji kako bi nagradila dostignuća izvanredne performanse na području brandinga. Superbrandovi nisu samo imena koja se promoviraju. U početku se može raditi o imenu ili zaštitnome znaku, ali s vremenom stječu jedinstveni personality koji ih čini prepoznatljivima na pretrpanome tržištu.
Izvrsnost, sjajan dizajn, autentične osobine i prava komunikacija bit će osnove vodećih robnih marki u budućnosti. Stvaranje intenzivnih i jedinstvenih doživljaja nekog proizvoda, neprestano razvijajući odnose s potrošačima, ključna je strategija za opstanak na tržištu.
Hrvatsko Superbrands vijeće, sačinjeno od vodećih stručnjaka iz različitih područja medija, marketinga, komunikacija i industrije, odabralo je najjače brandove u Hrvatskoj. Vodeće robne marke koje su prihvatile poziv za sudjelovanjem u prvom izdanju, visokocijenjene su i uživaju izniman ugled na svom području.
Nadam se da će Vam knjiga biti zanimljiva i da ćete steći novi pogled na svijet brandova i brandinga.
Nadalje, želim zahvaliti svim robnim markama koje su sudjelovale, članovima vijeća i svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju ovog prvog hrvatskog izdanja Superbrands knjige.

Translator/s
Iva Bezinović , Hrvoje Glasnović , Ivana Karan
ISBN
978-1-905652-31-0
Binding
hard
Year of issue
2007
Number of pages
183
Format
35 x 15 cm