- Lista želja
- Prijava
- 0
Košarica Vaša košarica je prazna
- Naslovnica
- hobistika
- kuharstvo
- BRAZILSKI KUHAR
- alternativna područja
- arhitektura
- audio izdanja
- časopisi
- društvene znanosti
- ekonomija
- enciklopedije / leksikoni / priručnici
- erotika / seks
- hobistika
- humor
- knjige za djecu
- književnost
- lektira
- multimedijalna izdanja
- ostala izdanja
- poklon galerija
- politika
- pomorstvo
- popularna znanost
- povijest
- prirodne znanosti
- publicistika
- religija / mitologija
- rječnici / gramatike / strani jezici
- strane knjige
- stripovi
- tehnika / inženjerstvo / građevina
- turizam
- udžbenici
- udžbenici strukovnih škola i fakulteta
- umjetnost

O knjizi BRAZILSKI KUHAR
Autor je nakon dugogodišnjeg rada u restoranima i hostelima u Londonu, Sidneyu i Barcelonu napisao kuharicu. Kuha svakodnevno, a njegovo je najdraže jelo piletina sa šarogama, ili Galinha com Aspargos e Batata Palha.
Priredio sam recepte sa sastojcima koji se uglavnom svi mogu nabaviti u Hrvatskoj. Karakteristično je da se u mnogo brazilskih jela stavlja kokosovo mlijeko, što je i sastojak više recepata u ovoj knjizi. Ali uvjerio sam se da se ta namirnica ovdje može kupiti, ali i neke druge poput brašna od manioce, pa sam uvrstio više takvih recepata.
Pripremite na brazilski način uz hrvatske namirnice:
- juha i variva, jela od piletine, jela od svinjetine, jela od janjetine, miješano meso, roštilj, jela od govedine, jela od ribe, različite grickalice i predjela, te deserte i pića.